FilosoffenTilbyder

Samtaler

At gå til filosof handler om at blive klogere på sig selv, sin tid, sin verden, og forholdet imellem de tre. Det er en gammel tradition, der for et århundrede har været overtaget af læger og psykologer i en sygdomskontekst kaldet terapi, men som vi her gerne vil løsrive fra det patologiske og gøre til en samtale om natten og dagen, lyset og mørket, mulighed og nødvendighed, verden og ens plads i den, ja alt mellem himmel og jord, også meget konkret.

Filosoffen Anders Fogh Jensen tilbyder sin årelange erfaring med filosofiske samtaler, konsultation, vejledning og terapi i en række samtaler i både personligt og professionelt regi. Samtalerne henvender sig til alle, der tumler med eksistentielle, teoretiske, etiske, psykologiske eller andre typer af spørgsmål. Det er en mulighed for igennem en række samtaler at drøfte disse spørgsmål med en, der har omfattende erfaring med og er uddannet i at udrede tanker, idéer og forestillinger, og at hjælpe indsigt på vej ved at stille de rette spørgsmål.
seaside-371229_1920…..       ……observation-deck-381232_1920
 . . . . . .          Personlige samtaler                                                                               Professionelle samtaler

 

 

Bestil tid her:

captcha